Lisieux-i Kis Szent Teréz Egy szent végső szavaiImádság Szent Sebestyén vértanúhoz

Napi Ima3 imádkozás /layout/img/logo.png

Okt
31

Imádság Szent Sebestyén vértanúhoz

Ezt az imádságot egy kép hátsó oldalára írta a szent, mely szent Tarziciust ábrázolja, amint egy keresztény katona felsegíti őt. Utóbbiban előszeretettel Szent Sebestyént vélte felismerni.

 Ó Krisztusnak dicső katonája! Te, aki a seregek Istenének dicsőségéért győzelmesen harcoltál és elnyerted a vértanúság pálmáját, hallgasd meg titkomat: Az angyali Tarziciushoz hasonlóan én is hordom az Urat. Gyermek vagyok ugyan, mégis napról-napra harcolnom kell, hogy megőrizzem azt a felbecsülhetetlen kincset, mely lelkemben rejtőzik … Gyakran pirosra festem szívem vérével a küzdelmek arénáját… Ó hatalmas harcos! légy védelmezőm, a Te győzelmes karodtól támogatva nem félek az ellenséges hatalmaktól. Segítségeddel harcolni fogok életem végéig, amikor majd Jézus elé vezetsz, kinek kezéből átveszem a pálmát, melyet segítségeddel nyertem meg. Amen.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."