Lisieux-i Kis Szent Teréz Egy szent végső szavaiImádság egy világi számára

Napi Ima3 imádkozás /layout/img/logo.png

Okt
30

Istenem, felajánlok neked minden cselekedetet, melyet a mai napon végezni fogok Jézus szentséges Szívének szándékaira és dicsőségére. Meg akarom szentelni szívem dobbanásait, gondolataimat és legegyszerűbb cselekedeteimet, egyesítve őket az Ő végtelen érdemeivel és jóvá akarom tenni hibáimat, a Te irgalmas szereteted lángjaiba vetve azokat.

Ó Istenem! arra kérlek, add meg nekem és azoknak, akiket szeretek, a kegyelmet, hogy tökéletesen teljesítsük a Te szent akaratodat, és irántad való szeretetből megadással fogadjuk e múló életnek minden örömét és fájdalmát, hogy egykor a mennyországban örökre egyesülhessünk. Amen.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."