Lisieux-i Kis Szent Teréz – Egy szent végső szavai Ima, hogy a Kisded Jézusról nevezett Szent Terézközbenjárására kegyelmekben részesüljünk

Napi Ima4 imádkozás /layout/img/logo.png

Nov
02

Mennyei jó Atyánk, Te a Kisded Jézusról nevezett szent Teréz útján akartad a világot figyelmeztetni arra az irgalmas szeretetre, mely szívedet eltölti, és arra a gyermeki bizalomra, mellyel Neked tartozunk. Hálásan köszönjük azt a nagy dicsőséget, mellyel elhalmoztad Őt, ki élete minden napján hűséges gyermeked volt, és köszönjük azt a csodálatos hatalmat, mellyel naponkint a lelkek egész seregét vonzza feléd, kik Téged majd örökké dicsérnek.

Kis Szent Teréz, emlékezzél ígéretedre, hogy jót fogsz tenni a földön; hullass bőséges rózsaesőt mindazokra, kik Téged segítségül hívnak, s eszközöld ki nekünk azokat a kegyelmeket, melyeket Isten végtelen jóságától remélünk.

Úristen, ki szereteted tüzével lángra gyullasztottad a Kisded Jézusról nevezett Szent Teréz lelkét, add nekünk a kegyelmet, hogy mi is szeressünk és szeretetednek sok lelket megnyerjünk. Amen.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."