Lisieux-i Kis Szent Teréz – Egy szent végső szavai A Kisded Jézusról nevezett Szent Terézsegítségül hívása

Napi Ima5 imádkozás /layout/img/logo.png

Nov
08

Emlékezzél, ó hatalmas kis királynő, Te, az irgalmas Szűzanyának ragyogó tükre, emlékezzél azon ígéretedre, melyet saját magad tettél nekünk, hogy senki sem fog Téged hasztalanul kérni, s a hozzád folyamodót nem fogod elhagyni.

A leggyengédebb bizalomtól eltelve figyelmeztetlek ígéretedre, hogy egedet azzal akarod eltölteni, hogy jót tégy a földdel, és esedezve kérlek, hullass reám és mindazokra, kiknek oltalmadat kérem, bőséges rózsaesőt, mennyei kegyelmeknek özönét.

Ó, halld meg mielőbb kiáltozásomat, szállj le kegyesen hozzám, gyullaszd lángra bennem az Isten szeretetét, és hallgasd meg alázatos kérésemet. Amen.

 

(Ezt az imát Jézus Szentséges Szívéről nevezett Izabella nővér szerkesztette a liziői kármelben.)

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."