Lisieux-i Kis Szent Teréz Egy szent végső szavai

Napi Ima5 imádkozás /layout/img/logo.png

Szep
25

Elmondtam neki, amit az üdülés idején azoknak felelősségéről mondottak, akik a lelkek gondozásával vannak megbízva és sokáig éltek. Ő azt válaszolta:

A kicsinyek ítélete nagyon enyhe lesz...68 Mi pedig még a legfelelősségteljesebb állásokban is kicsinyek maradhatunk, ha még oly soká is élünk.

Ha 80 éves koromban halnék is meg, ha több zárdában töltöttem volna életemet felelősségteljes hivatalokban, mégis, ezt tudom, oly kicsi maradtam volna, amilyen ma vagyok.
Pedig meg van írva, hogy a végén Isten felkel megszabadítani69 a földön minden szelídet és alázatos szívűt. Nem azt mondja: ítélni, hanem megszabadítani.


68 Bölcs 6,7.
69 Zsolt 75,9.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."