Lisieux-i Kis Szent Teréz Egy szent végső szavai

Napi Ima2 imádkozás /layout/img/logo.png

Aug
19

Gyengesége következtében majdnem elájult, mikor a szentáldozás előtt a Miserere-t, bár halk hangon, énekelni hallotta.55
„Talán még a gondolataim is megzavarodnak ... Ó, ha tudnák, mit érzek! Ma éjjel, mikor már nem bírtam tovább, kértem a Boldogságos Szüzet, vegye kezei közé fejemet, hogy tovább hordhassam.


55 Ez volt életének utolsó szentáldozása. Ezt bizonyítják a Jézusról nevezett tisztelendő Ágnes anya kéziratai. Tévesen jelölték meg „Egy lélek történeté-nek 12. fejezetében augusztus 16-át, mint a szent utolsó áldozásának napját.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."