La Salette-i Szűzanya Mária jelenés amely a megbékélésre összpontosított

Reggeli ima2 imádkozás /layout/img/logo.png

Szep
19
La Salette-i Szűzanya Mária jelenés amely a megbékélésre összpontosított

A jelenés története

1846. szeptember 19-én, szombaton a Boldogságos Szűz Mária megjelent két gyermekének, a Francia Alpok magaslatán, La Salette város közelében.

+ A látnokok - Maximin Giraud (11 éves) és Melanie Mathieu (14 éves) - teheneket őriztek, amikor ragyogó fényben körülvett nőt láttak. A nő könyökével térdre ült egy kövön, arcát pedig a kezébe temette; sírt.

+ A látástól megrémülve az asszony azt mondta a gyerekeknek, hogy ne féljenek, és megosztotta a gyerekekkel a megtérést és az imádságra való felhívást.

+ Grenoble püspöke öt évvel később jóváhagyta a jelenést, és 1852-ben jóváhagyta a szentély felépítését a jelenés láttán. Ma a La Salette-i Miasszonyunk szentélye népszerű zarándokhely, különösen azok számára, akik a megbékélést és a megbocsátást keresik.

Lelki bónusz

Philibert de Bruillard püspök, aki jóváhagyta La Salette-i Miasszonyunk jelenéseit, új vallási közösséget hozott létre, amely elősegíti a jelenések iránti elkötelezettséget, fogadja a zarándokokat a kegyhelyen, és misszionáriusként jár el, külön felhívással ünnepelve a megbékélés szentségét. A La Salette-i Miasszonyunk első misszionáriusai vallási fogadalmat tettek 1858-ban. Ma ennek a közösségnek a papjai és testvérei 25 országban szolgálnak.

Idézet

„Jertek ide, gyermekeim, ne féljetek; én azért vagyok itt, hogy nagy újságot mondjak nektek.”- La Salette Szűzanya Melanie-nak és Maximinnek

Ha többet szeretne tudni a La Salette-i Miasszonyunk misszionáriusairól, látogasson el a www.lasalette.org oldalra

Ima

Istenünk, Atyánk, Fiad értékes vérével megbékélted magaddal a világot, és amikor keresztje mellett állt, anyját a bűnösök megbékélőjévé tetted. Kedves közbenjárásával szerezzük meg bűneink megbocsátását. Ezt kérjük a mi Urunk, Jézus Krisztustól, a te fiad által, aki veled él és uralkodik, a Szentlélekkel egységben, Isten mindörökkön örökké. Ámen

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."