Kim Taegon Szent András áldozópap, és Csong Haszang Szent Pál katekéta és társaik Korea védőszentjei ; Koreai vértanúk

Reggeli ima10 imádkozás /layout/img/logo.png

Szep
20
Kim Taegon Szent András áldozópap, és Csong Haszang Szent Pál katekéta és társaik  Korea védőszentjei ; Koreai vértanúk

„Isten kegyelméből jöttünk a világra; ugyanezen kegyelem által kaptuk a keresztséget, az egyházba való belépést és azt a megtiszteltetést, hogy keresztényeknek nevezzenek bennünket. De mit használ ez nekünk, ha csak névleg vagyunk keresztények, de valójában nem?” - Kim Taegon Szent András.

 

Istenünk, minden nemzet teremtője és üdvössége! Te csodálatos módon gyermekeid sorába fogadtál egy népet Korea földjén, meghívtad a katolikus hitre, és vértanúid: Kim Taegon Szent András áldozópap, Csong Haszang Szent Pál és társaik dicsőséges tanúságtétele által gyarapítottad. Az ő példájukra és közbenjárásukra tégy minket is mindhalálig állhatatossá parancsaid teljesítésében. A mi Urunk, Jézus Krisztus, a te Fiad által, aki veled él és uralkodik a Szentlélekkel egységben, Isten mindörökkön-örökké. Ámen

 

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."