KILENCED Gyertyaszentelő Boldogasszonyra I. Szent Margit és Szent Fausztina segítségével6. nap

Napi Ima4 imádkozás /layout/img/logo.png

Jan
29
KILENCED Gyertyaszentelő Boldogasszonyra I. Szent Margit és Szent Fausztina segítségével 6. nap

HATODIK NAP

„Ma a csendes, alázatos lelkeket, és a kisgyerekeket hozd Hozzám, és merítsd őket Irgalmam tengerébe. Ezek a lelkek hasonlítanak leginkább Szívemhez. Keserves kínhalálomban ők erősítettek meg. Úgy látom őket, mint földi angyalokat, akik oltáraimat fogják őrizni. A Kegyelmek özönét árasztom rájuk. Kegyelmeimet csak az alázatos lelkek tudják felfogni. Ilyen lelkekbe helyezem bizalmamat.”

„Vezesd Te nemzetünk, halljad meg az imát,
Ne hagyd hiába könnyezni népünk Boldogasszonyát!”

Édes Jézus, adj nekünk egyszerű, tiszta szívet,
Adj, kérünk hálás, csillogó szemeket,
Hogy befogadhassuk szeretettel nyújtott Kegyelmeidet,
S hogy sokszorozzuk azokat, mint igaz gyümölcsöt, égi kincseket!
Adj nekünk is soha ki nem merülő, de folyton megújuló tiszta szeretetet,
Szőlőmunkásaiddá így tégy bennünket!

 

Legdrágább Jézusunk! Fogadd Irgalmas Szívedbe a szelíd, Rád-figyelő, alázatos lelkeket, akik olyan egyszerűséggel és természetességgel keresnek Téged, mint a kicsi, angyal-lelkű gyermekek. Ők valódi örömöt okoznak mindenkinek, Égen, s Földön egyaránt. Ők azok, akik a legméltóbban, és a legmegérdemeltebben közvetítenek szavuk, viselkedésük által Téged.
Urunk, Jézus! Adj nekünk olyan alázatot, mely sohasem vonja kétségbe Terved helyességét, és mindig kész a „kivitelezésre”, bármilyen nehézséget is hoz ez a helyzet sorsunkba. Add nekünk, hogy e kritikus években is mindig csak Rád, és Vezetésedre figyeljünk.

Örök Atya! Tekints le irgalmas szemmel a csendes, alázatos lelkekre, akiknek nem gond az, hogy visszahúzódjanak, ha ezt kéred, vagy háttérben maradjanak, ha úgy akarod. Szent Fiad Nevében kérünk Mennyei Atyánk, Isteni Hatalmadnál fogva vigyázz a kicsiny gyermekekre! Óvjad a felnőtt-durvaság ellen leheletfinom kis lelküket, hogy maradhassanak valamennyien Jézus Irgalmas Szívének lakói. Ők hasonlítanak legjobban Szent Fiadra. Lelkük illata felszáll a földről, egészen Mennyei Trónodig.
Irgalmasság, és végtelen jóság Atyja, kérünk, hogy a tiszta gyermeklelkek iránt érzett szereteteddel áldd meg az egész világot, hogy minden lélek együtt zengje Irgalmasságod dicséretét, mindörökkön-örökké! Ámen.

„Hála Néked Uram, hogy szavam meghallottad,
Vezesd hát népünket, s add Áldásodat!”

IMA: Szeretetláng rózsafüzére, Isteni Irgalmasság Rózsafüzére

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."