KILENCED Gyertyaszentelő Boldogasszonyra I. Szent Margit és Szent Fausztina segítségével4. nap

Napi Ima5 imádkozás /layout/img/logo.png

Jan
27
KILENCED Gyertyaszentelő Boldogasszonyra I. Szent Margit és Szent Fausztina segítségével 4. nap

NEGYEDIK NAP

„Ma hozd elém a pogányokat, és mindazokat, akik még nem ismernek Engem. Keserves kínszenvedésem alatt rájuk is gondoltam. Jövendő buzgalmuk megvigasztalta a szívemet. Merítsd őket Irgalmam tengerébe!”

„Imádkozom azért, ki nem tud kérni Téged,
Mert szívében a gyűlölet hitetlenséget kelt.”

Ó, Uram, Hazánk történelme sok lelket megrendített,
s megcsappant a Hit ott, hol nem értettek Téged.
Mély fájdalom támadt a szívekben, s üresség a fejekben,
De éppen így szerepelt minden a „sötétség” elképzelésében.
Ó, Jézus! Irgalmad legyen az, mi Fényt áraszt szívünkbe, elménkbe
Te Urunk, s az Irgalmasság Anyja vezessen minket győzelemre!

 

Legkegyelmesebb Jézus! Világ Világossága! Fogadd be legkegyelmesebb Szíved hajlékába a pogányok, és megtévedtek lelkét, akik még nem, vagy nem jól ismernek Téged! Kegyelmed sugarai világosítsák meg őket, hogy velünk együtt dicsőíthessék Irgalmasságod csodáit.
Ne engedd őket soha eltávozni Irgalmas Szívedből! Jó Urunk, add nekünk Szentlelked Erejét, és Biztonságát, hogy szeretettel tudjuk megsegíteni bizonytalankodó embertársainkat a Te Tanításodban és dicsőségedre.

Örök Atya! Tekints irgalmas szemmel a pogányok, a megtévedtek és megtévesztettek, valamint a kiüresedett emberek lelkére, akik helytelen istenképpel léteznek, de akiket Jézus Irgalmas Szíve minden Szeretetével Magához ölelni kíván! Töltsd be őket az Evangélium Világosságával! Ezek a lelkek nem tudják, hogy milyen nagy boldogság Téged szeretni! Add, hogy ők is örökké dicsérjék bőkezű Irgalmadat. Ámen.”

„Hála Néked Uram, hogy szavam meghallottad,
Vezesd hát népünket, s add Áldásodat!”

IMA: Szeretetláng rózsafüzére, Isteni Irgalmasság Rózsafüzére

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."