KILENCED Gyertyaszentelő Boldogasszonyra I. Szent Margit és Szent Fausztina segítségével1. nap

Napi Ima5 imádkozás /layout/img/logo.png

Jan
24
KILENCED Gyertyaszentelő Boldogasszonyra I. Szent Margit és Szent Fausztina segítségével 1. nap

ELSŐ NAP

„Ma az egész emberiséget vezesd Hozzám, főleg a bűnösöket, s merítsd őket Irgalmam tengerébe. Így megvigasztalsz keserves szomorúságomban, melyet a lelkek vesztén érzek.”

„Imádkozom azért, aki szenved, s léte tehetetlen,
Kérek az helyett is, kinek szíve lett kegyetlen!”

Ó, Jézus, bocsáss meg a testi-lelki nyomorban szenvedőknek,
Főleg kiket nem Neked, hanem Nélküled, vagy Ellened neveltek!
Légy irgalmas Uram azokkal, akik szeretetlenségben nőttek fel,
Ó, Jézus, irgalmazz! Hogyan nyújtsanak azok tiszta szívet szeretettel?

 

Legirgalmasabb Jézus, Aki Szíved vonzásával nézel minden bűnösre, lássad kérlek azt a tengernyi szenvedést, amit a szellemi sötétség elnyomottsága okozott a magyar népben. Irgalom Istene! Egyedül Te tudod megtenni azt, hogy különválasztod a Veled való szembefordulás „tudatos bűnét” a sötétségben tartott lélek tudatlanságából fakadó bűnöktől! Megváltó Jézusunk, füröszd meg Édesanyád népének minden emberlelkét Irgalmad Tengerében, hogy megszabadulva a tehetetlenség béklyóitól, egy akarattal álljunk Vezetésed alá!

Örök Atya! Tekints irgalmas szemmel az egész emberiségre, különösen a szegény, lelki nyomorban szenvedő bűnösökre, akiket Jézus Legirgalmasabb Szíve most ébredésre szólít! Az Ő keserves kínszenvedése által könyörülj rajtunk, hogy Irgalmad Mindenhatóságát dicsérjük mindörökké. Ámen.”

„Hála Néked Uram, hogy szavam meghallottad,
Vezesd hát népünket, s add Áldásodat!”

IMA: Szeretetláng rózsafüzére, Isteni Irgalmasság Rózsafüzére

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."