Kilenced Assisi Szent Ferenc tiszteletére Első nap: Szent Ferencaz istenszeretet lángoló szeráfja

Reggeli ima5 imádkozás /layout/img/logo.png

Szep
25
Kilenced Assisi Szent Ferenc tiszteletére Első nap: Szent Ferenc az istenszeretet lángoló szeráfja

Első nap: Szent Ferenc az istenszeretet lángoló szeráfja

Keresztvetés (külső és belső csend megteremtése, szükség szerint néhány mp., perc)

Elmélkedés: Az Isten iránti szeretet és vágyódás égette lelkét, nem egyszer elragadtatásba ejtette. Ilyenkor mozdulatlanul, kitárt karokkal ismételgette: „Istenem és mindenem!” (Gondoljuk át a tartalmát néhány mp-ben, percben!)

Imádság: Szeráfi Szent Ferenc Atyám! Szeretetből éltél és apostolkodtál, a szeretet ragadott Isten közelébe, tett hasonlóvá a keresztre feszített Jézus Krisztushoz s fakasztotta testeden Krisztus kínszenvedésének sebhelyeit. Esdd ki nekem is a szeretet nagy kegyelmét, hadd szeressem az Urat teljes szívemből, teljes elmémből és minden erőmből. Ámen.

Miatyánk… Üdvözlégy… Dicsőség… Keresztvetés

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."