KILENCED Árpád-házi Szent Margit tiszteletére Hatodik nap

Napi Ima4 imádkozás /layout/img/logo.png

Jan
14
KILENCED Árpád-házi Szent Margit tiszteletére  Hatodik nap

HATODIK NAP

Szent Margit a szenvedő Krisztus passziflórája. Legkedvesebb ájtatossága a Krisztus kínszenvedéséről való elmélkedés. Nagy áhítattal térdelt órákon keresztül a szent kereszt oltára előtt. Hosszan siratta Krisztus kínszenvedését és az emberiség sok bűnét. Lelkét átjárta a keresztrefeszített Jézus szerelme és a kereszt tövében morzsolódott áldozatos lelke a magyar nemzetért és minden emberért.

Ima
Keltsd fel szívemben, Szent Margit a szenvedő Krisztus iránt való áhítatot. Soha szemem elől ne tévesszem keresztrefeszített Üdvözítőmet. A szenvedő Jézus csodálatos szeretete óvjon meg minden bűntől. Ne tartozzam Jézus keresztrefeszítői közé, hanem Veled együtt engeszteljem Megváltómat minden bűn, de különösen a magyar nép csúnya szokása, a káromkodás miatt. Ámen.

Miatyánk, Üdvözlégy, Dicsőség.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."