Imanap hazánkértkilenced - 9. nap

Vágóné Kati

Reggeli ima8 imádkozás /layout/img/logo.png
Beküldte: Vágóné Kati🙏🙏🙏 | 01/19/2021 04:09

Jan
19
Imanap hazánkért kilenced - 9. nap

Járuljunk Isten elé Egyházunkért és Hazánkért, népünkért és nemzetünkért az általános közös közbenjáró imánkkal, kérve a szabadulást, gyógyulást és megújulást:
1. Jézusom, Te mondtad: “Kérjetek és kaptok, keressetek és találtok, zörgessetek és ajtót nyitnak nektek.”

Íme, most zörgetünk, keresünk és kérjük a Kegyelmet, hogy szabadíts meg minket a sátán és a gonosz lelkek minden hatásától és befolyásától, hogy egészen szabadon és tisztán élhessünk a Te Dicsőségedre és az emberek megmenekülésére.

Miatyánk.., Üdvözlégy.., Dicsőség...

Jézusom Szent Szíve, remélek és bízom Benned.

2. - Jézusom, Te mondtad: “Amit kértek az Atyától az én Nevemben, megadja nektek.”

Íme, most a Te Nevedben kérjük az Atyától a Kegyelmet, hogy minden testi és lelki betegségtől meggyógyulhassunk, és egészségesen, a Te Hatalmad jeleként élhessünk a Te Dicsőségedre, és az emberek megmenekülésére.

Miatyánk.., Üdvözlégy.., Dicsőség...

Jézusom Szent Szíve, remélek és bízom Benned.

3.- Jézusom, Te mondtad: “Ég és föld elmúlnak, de az én igéim el nem múlnak.”

Íme, most Szavad csalatkozhatatlanságára támaszkodunk, és kérjük a Kegyelmet, hogy minden erőtlenségünkből, gyengeségünkből, hitetlenségeinkből, reménytelenségeinkből és szeretetlenségeinkből emelj ki minket, hogy Általad erős, a Te mértékedet tartó és szeretetteli életet élhessünk a Te Dicsőségedre, és az emberek megmenekülésére.

Miatyánk.., Üdvözlégy.., Dicsőség...

Jézusom Szent Szíve, remélek és bízom Benned.

Jézusom Szentséges Szíve, Te nem tudsz részvétlen lenni a szerencsétlen iránt, légy Irgalmas hozzánk, nyomorult bűnösökhöz is! Add meg nekünk Szűz Mária Szeplőtelen Szívének, a Te és a mi gyengéden szerető Édesanyánknak a közbenjárására a kért kegyelmeket.

Szent József, az Úr Jézus nevelőatyja, könyörögj érettünk.

(Szent Pio atya nyomán)

Drága Jézusom! Add, hogy eljöjjön közénk a Te Országod, a Békesség és a Szeretet, az Igazság és az Igazságosság Országa, a Szeretet földje! Ámen.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."