Imanap Hazánkértkilenced - 4. nap

Vágó Péterné

Reggeli ima5 imádkozás /layout/img/logo.png
Beküldte: Vágó Péterné🙏🙏 | 01/13/2021 05:47

Jan
13
Imanap Hazánkért kilenced - 4. nap

Mennyei Atyánk! Kérünk Téged Jézus Krisztus Nevében, a mindenkor segítő Szűzanya, Szent István király és a magyar szentek közbenjárásával, hogy áldd meg egész Hazánkat és Nemzetünket! Áldd meg a szegényeket és gazdagokat, egészségeseket és betegeket, öregeket és fiatalokat, magyarokat és nem magyarokat, férfiakat és asszonyokat!

Járj át minket a Szentlélek minden Kegyelmével, hogy a betegek meggyógyuljanak, a bűnösök megtérjenek, minden válság, természeti csapás, bűn és lázadás elmúljon felőlünk, de minden jó megerősödjön és kibontakozzon közöttünk!

Kérünk, emeld fel a Te népedet az élet minden területén, hozd el a kiengesztelődést és megújulást, hogy megvalósulhasson közöttünk a Te Országod, a Békesség és a Szeretet, az Igazság és Igazságosság Országa, a Szeretet földje! Ámen.

Miatyánk... Üdvözlégy... Dicsőség…

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."