Imádkozzunk a pápával JÉZUSSAL az estePÉNTEK

Esti ima6 imádkozás /layout/img/logo.png

Jún
14
Imádkozzunk a pápával JÉZUSSAL az este PÉNTEK

Tiszta ész és szív.
   Most, hogy készen állsz a pihenésre, kérj kegyelmet és elszántságot, hogy képes légy eltávolítani az életedből mindazt, ami elválaszt téged az Atyától. Milyen módon erősítheted meg az elkötelezettségedet, hogy minden nap feddhetetlenül és szentül élj?
   Uram, legyen bátorságom ahhoz, hogy megtegyem a szükséges változtatásokat viselkedésemben és kapcsolataimban, hogy olyan életet éljek, amely hűséges a te tanításodhoz. Tisztítsd meg értelmemet és szívemet, hogy tisztábban lássalak Téged, és jobban tudjalak Téged követni.
   Mi Atyánk...

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."