Imádkozzunk a pápával JÉZUSSAL az esteHÉTFŐ

Esti ima8 imádkozás /layout/img/logo.png

Jún
24
Imádkozzunk a pápával JÉZUSSAL az este HÉTFŐ

Készülj fel az útra
   A napnak ebben az időszakában, amelyet Keresztelő Szent János életének példáját követve Isten léptei ütemének felvételére szenteltünk, kérdezd meg magadtól: Hogyan lehetek a mindennapi életemben „előfutár”, aki előkészíti az utat mások számára, hogy találkozzanak Krisztussal? Milyen területeken kell „kisebbednem”, hogy Krisztus világossága világosabban ragyoghasson rajtam keresztül?
   Állj Krisztus elé, és kérd meg Őt, hogy tegyen téged eszközzé arra, hogy előkészítsd az utat az Ő eljövetelére. Határozd el, hogy holnap együttérzéssel és megértéssel fogadod testvéreidet.
   Mi Atyánk
Bolíviai csapat

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."