Imádkozzunk a pápával JÉZUSSAL az esteHÉTFŐ

Esti ima7 imádkozás /layout/img/logo.png

Jún
17
Imádkozzunk a pápával JÉZUSSAL az este HÉTFŐ

Válaszolj a rosszra jóval.
   A napod végén gondold át, milyen lehetőségeid voltak ma arra, hogy gyakorold a többet adás, a másik arcod odafordítása vagy a többlet mérföld megtételének a tanítását? Hogyan reagáltál?
   Ragadd meg ezt az alkalmat arra, hogy megkérd az Atyát, segítsen neked megszívlelni az üzenetét. Kérd őt, hogy erősítsen meg téged abban, hogy a rosszra ne bosszúval, hanem a kedvesség és a türelem cselekedeteivel válaszolj. Milyen módon tudnád erősíteni azt a képességedet, hogy a rosszra jóval válaszolj, és elősegítsd a békét a környezetedben?
   Zárd a napod azzal, hogy felajánlod, amit megéltél, és elimádkozol egy Miatyánkot.
Bolíviai csapat

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."