Imádkozzunk a pápával JÉZUSSAL az esteHÉTFŐ

Esti ima9 imádkozás /layout/img/logo.png

Ápr
22
Imádkozzunk a pápával JÉZUSSAL az este HÉTFŐ

Törődj az élettel.
Tölts egy kis időt az Úrral, hogy befejezd a napod, Fordíts időt arra, hogy szívedben átgondold, a ma megtapasztaltakat. Milyen kegyelmeket kaptál ma Istentől? Ízlelgesd azokat a szép dolgokat, amelyek ma történtek veled, különösen azokat, amelyek bőséges életet adtak neked. Az Úr segítségével tégy ígéretet arra, hogy vigyázni fogsz mindarra az életre, ami neked adatott, mindenben, amit megélsz. Légy hálás és őrizd meg azokat a tapasztalataidat, amelyek segítettek fejlődni. Ajánld fel, amit megéltél, és kezdd hálával a holnapot. Mi Atyánk
(Argentin – uruguayi csapat)

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

Imádkozzunk a pápával JÉZUSSAL a reggelHÉTFŐ

Reggeli ima9 imádkozás /layout/img/logo.png

Ápr
22
Imádkozzunk a pápával JÉZUSSAL a reggel HÉTFŐ

Hogy életük legyen...
Kezdd a napod azzal, hogy engeded, hogy az Úr szavai visszhangozzanak a szívedben. Az Ő szavai indítsanak arra, hogy olyan életet élj, amilyet Ő kínál neked.
Én azért jöttem, hogy életük legyen, és bőségben legyen.” (Jn 10:1-10) „Ezt az evangéliumot szemlélve megérthetjük, hogy Jézus milyen kapcsolatban állt tanítványaival: olyan kapcsolatban, amely a gyengédségen, a szereteten, a kölcsönös megismerésen és a mérhetetlen ajándék ígéretén alapul... Egy ilyen kapcsolat a keresztények közötti és az emberi kapcsolatok modellje.” (Ferenc pápa) Kérdezd meg magadtól, hogy milyen minőségűek a testvéreiddel való kapcsolataid... vajon a gyengédség, a szeretet, a megértés irányítja őket? Imádkozd el a felajánló imát, hogy az életnek ez az ígérete valósággá váljon a világon minden nőben: Jóságos Atyám, tudom, hogy velem vagy. Itt vagyok ezen az új napon. Helyezd el a szívemet újra a Fiad, Jézus Szíve mellé, amit nekem adsz, és amit az Eucharisztiában kapok meg. A Szentlélek tegyen barátoddá és az apostoloddá, hogy elvégezhessem a küldetésem. A Kezedbe teszem örömeimet és reményeimet, munkámat és szenvedéseimet, mindent, ami én vagyok, közösségben testvéreimmel e világméretű imahálózatban. Máriával egységben felajánlom Neked a napom az Egyház küldetéséért, valamint Ferenc pápa e havi imaszándékáért, hogy a nők méltóságát és rendkívüli értékét minden kultúrában elismerjék, és hogy megszűnjön a világ különböző részein tapasztalható diszkriminációjuk. Ámen (Argentin – uruguayi csapat)

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

Imádkozzunk a pápával JÉZUSSAL a nappalHÉTFŐ

Déli ima4 imádkozás /layout/img/logo.png

Ápr
22
Imádkozzunk a pápával JÉZUSSAL a nappal HÉTFŐ

Életadó nők
Kezdd a délutánt egy szünettel, hogy hálát adj az élet ígéretéért, amelyet az Úr ma ad neked. Emlékezz azokra a nőkre, akik életet adtak neked, és adj hálát értük. „Gondolok minden nőre: Köszönetet mondok nekik azért az elkötelezettségükért, hogy egy emberibb társadalmat építenek azáltal, hogy kreatív tekintetükkel és gyengéd szívükkel képesek megragadni a valóságot.” (Ferenc pápa) Imádkozd el a hónap imáját a nőkért, hogy az Úr áldja meg azokat a nőket, akiknek a jelenlétük és erőfeszítéseik gazdagítanak:
Uram Jézus, Te, aki Máriát Édesanyánkul adtad: ma az egész Egyházzal együtt hálát szeretnék adni minden nőért: az anyákért, lányokért, testvérekért, feleségekért; a megszentelt nőkért, a hivatásukat gyakorló nőkért... mindannyiukért, nőiességük minden szépségéért és értékéért. De nem feledkezhetem meg a nők által gyakran tapasztalt diszkrimináció problémájáról. Ezért kérlek Téged, hogy mindegyiküknek, különösen azoknak a nőknek, akik könnyebben ki vannak téve az erőszaknak és a bántalmazásnak... tiszteljék a méltóságukat és alapvető jogaikat. Segíts hallatnom azoknak a nőknek a hangját, akik bántalmazás és kizsákmányolás, kirekesztés és jogtalan elnyomás áldozatai, és hogy erőteljesen felszólaljak az őket ért igazságtalanságok ellen. Engedd, Uram, hogy teret adjunk az ő cselekedeteiknek, és az élet védelme felé forduljunk minden államban, bármely korúak és állapotúak is ők, és hogy értékeljük a nők tagadhatatlan és egyedülálló hozzájárulását a közjóhoz. Napjainkban pedig, amikor az emberi nem ilyen mélyreható változásokat él át, nyújtsanak a nők segítséget az emberiség hanyatlásával szemben. Ámen (Argentin – uruguayi csapat)

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."