Imádkozzunk a pápával JÉZUSSAL a reggelVASÁRNAP

Reggeli ima9 imádkozás /layout/img/logo.png

Jún
16
Imádkozzunk a pápával JÉZUSSAL a reggel VASÁRNAP

Isten Országának növekedése
   „Mihez hasonlítsuk az Isten országát?" (Mk 4:26-34) Kezdd a napot azzal, hogy megnyitod a szíved az Úr és az ő könyörületes küldetése számára.
   A mai evangélium a magától növekedő magról és a nagy bokorrá növő mustármagról szóló példabeszédhez vezet el bennünket. Ezek a képek Isten Országának növekedéséről szólnak hozzánk, amely eleinte észrevétlen, de egyre nagyobbá és nyilvánvalóbbá válik.
   Bízol abban, hogy az Úr a jelentéktelent is átalakítja az ő küldetése érdekében?
   Uram, a te kezedbe helyezem azokat, akik befogadják a háború és az éhínség miatt hazájukból menekülőket. Tedd gyümölcsözővé kis vagy nagy erőfeszítéseiket.
https://kattima.hu/hu/app/pray/ferenc-papa-imaszandeka-felajanlo-ima-2024.-junius-125095
Bolíviai csapat

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."