Imádkozzunk a pápával JÉZUSSAL a reggelSZOMBAT

Reggeli ima8 imádkozás /layout/img/logo.png

Jún
15
Imádkozzunk a pápával JÉZUSSAL a reggel SZOMBAT

Beszélj egyértelműen és őszintén.
   Jézus megtanít minket az őszinteség és a becsületesség fontosságára a szavainkban. Az Ő üzenete szerint: „Legyen a ti beszédetek „igen, igen, nem, nem”; ami ettől eltér, az a gonosztól van.” Arra buzdít, hogy beszéljünk világosan és őszintén, egyszerűen és igazmondóan.
   Fogadd nyitott lélekkel ezt az új napot Mit üzennek nekünk ezek a szavak?
   Ez a részlet kiemeli, hogy a keresztény ember jellemzője a szavában kifejezett egyszerűség és őszinteség. Az „igen” kimondása, amikor igen, és a „nem” kimondása, amikor nem, olyan szívet tükröz, amely Isten igazságához igazodik, mentes a megtévesztéstől és a manipulációtól. Egy féligazságokkal és hazugságokkal teli világban ez az üzenet radikális kihívást jelent. „Az igazság szerinti kommunikációhoz a szívünknek tisztának kell lennie." (Ferenc pápa)

https://kattima.hu/hu/app/pray/ferenc-papa-imaszandeka-felajanlo-ima-2024.-junius-125095
Bolíviai csapat

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."