Imádkozzunk a pápával JÉZUSSAL a reggelPÉNTEK

Reggeli ima10 imádkozás /layout/img/logo.png

Jún
14
Imádkozzunk a pápával JÉZUSSAL a reggel PÉNTEK

Fordulj el a bűntől.
   Kezdd a napot az Úrra figyelve. A hegyi beszédben, ahol Jézus határozottan azt mondja, hogy ne csak kerüljük a bűnt, hanem őrizzük is a szívünket, és nyíljunk meg egy nagyobb szeretet felé induló élet felé.
   Az Úr arra hív minket, hogy gondolkodjunk el azon, mennyire komolyan kell vennünk kísértéseinket és hibáinkat: „Ha a jobb szemed bűnre visz, vájd ki”. Ferenc pápa azt mondja nekünk, hogy a szív őrzésének képessége Isten által nekünk azért adott kegyelem, hogy harcoljunk az ördög ellen, aki tudja, hogyan „tetesse magát angyalnak és győzzön meg”, hogy „a dolgokat még rosszabbá tegye, mint kezdetben”.
   Mit engedsz be az érzékeiden keresztül, milyen képek, szavak, ízek táplálják az életedet nap mint nap?
   Imádkozd el a felajánló imát, és kérd, hogy figyelmed mindig arra irányuljon, ami téged és másokat épülésre indít.
https://kattima.hu/hu/app/pray/ferenc-papa-imaszandeka-felajanlo-ima-2024.-junius-125095
Bolíviai csapat

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."