Imádkozzunk a pápával JÉZUSSAL a reggelKEDD

Reggeli ima12 imádkozás /layout/img/logo.png

Máj
21
Imádkozzunk a pápával JÉZUSSAL a reggel KEDD
A felebarátod szolgálatában
    Nyisd ki szemed erre az új napra, és kezdd el az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Hallgasd a mai evangéliumot: „Jézus leült, odahívta a tizenkettőt, s így szólt: „Ha valaki első akar lenni, legyen a legutolsó, mindenkinek a szolgája.”” (Mk 9:30-37).
    Ma az Úr arra hív meg téged, hogy a testvéreid teljes és önzetlen szolgálatában élj, akikkel nap mint nap megosztod az életedet. Élj ártatlan, gyermeki szívvel, szeress, bízz és szolgálj másokat. „A keresztény azért él, hogy szolgáljon.” (Ferenc pápa)
    Fordíts néhány percet csendben arra, hogy a szíved az evangéliumra hangold, és képzeld magad elé, hogyan szeretnél ma élni.
    Imádkozd el a felajánló imát a képzésben résztvevő szeminaristákért, hogy az Úr szolgálatra kész szívet alakítson ki bennük:
https://kattima.hu/hu/app/pray/ferenc-papa-imaszandeka-felajanlo-ima-123879
Mexikói csapat
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."