Imádkozzunk a pápával JÉZUSSAL a reggel

Reggeli ima10 imádkozás /layout/img/logo.png

Jún
17
Imádkozzunk a pápával JÉZUSSAL a reggel

A válaszunk: szeretet.
   Kezdd a napot egy felszólítással: „Ne álljatok ellen a gonosznak (Mt 5,38-42), amely tanítás arról szól, hogyan válaszoljunk a bűnre és az agresszivitásra.
   Jézus arra hív minket, hogy a gyűlöletre és az erőszakra a szeretet és a nagylelkűség cselekedeteivel válaszoljunk. Ez magában foglalhatja a másik arcom oda nyújtását, azt, hogy többet adunk, mint amennyit kérnek tőlünk, és hogy megteszünk egy plusz mérföldet valakivel. Ezek a cselekedetek nem a gyengeség jelei, hanem a személyes erő és az önuralom erőteljes megnyilvánulásai, amelyek megmutatják Isten Országának természetét, amely felborítja a várakozásainkat, és alapjaiban átalakítja az emberi kapcsolatainkat.
   Ajánld fel a napod a felajánló imával azért, hogy azok a migránsok, akiket megvetés ér, megtalálják a gyógyulás és a szeretet útjait.
https://kattima.hu/hu/app/pray/ferenc-papa-imaszandeka-felajanlo-ima-2024.-junius-125095
Bolíviai csapat

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."