Imádkozzunk a pápával JÉZUSSAL a nappalPÉNTEK

Déli ima7 imádkozás /layout/img/logo.png

Ápr
16
Imádkozzunk a pápával JÉZUSSAL a nappal PÉNTEK
Tarts egy kis szünetet ma délután, hogy találkozz Jézussal. Ő azt tanítja nekünk, hogy szerető Atyánk van. Ő az Atya Szeretetének arca, és arra kér bennünket, hogy
szolidaritás és irgalmasság által továbbítsuk ezt az örömhírt. Ferenc pápa szerint „senki sem üdvözül egyedül, ez csak együtt lehetséges”. Sürgősen fel kell ismernünk, hogy akkor fogunk jól járni mint emberiség, mint emberi család, ha a testvérek szükségleteit sajátjainknak érezzük, és értük dolgozunk. Tegyük könnyebbé mások számára is a méltóságteljes életet.
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."