Imádkozzunk a pápával JÉZUSSAL a nappalPÉNTEK

Déli ima4 imádkozás /layout/img/logo.png

Jún
14
Imádkozzunk a pápával JÉZUSSAL a nappal PÉNTEK

A tekintet tisztasága
   „Uram, add, hogy ismét elnyerjük a tekintet és a szív tisztaságát.” Ferenc pápa emlékeztet minket arra, hogy a szív tisztasága elengedhetetlen ahhoz, hogy Isten jelenlétében éljünk. Jézus tanítása felhívás arra, hogy szüntessünk meg életünkből mindent, ami akadályozza az Istennel és a testvéreinkkel való kapcsolatunkat. Ez magában foglalhatja a káros szokások elhagyását, a kísértésbe vezető helyzetek elkerülését, vagy akár a lelki növekedésünkhöz nem hozzájáruló kapcsolatoktól való eltávolodást.
   A mai nap szünetében fordíts egy kis időt arra, hogy elmélkedj ebből a megfontolandó szempontból a hitéletedben, hogy hűségesebb legyél.
   Imádkozd el az imaszándék havi imáját.
https://kattima.hu/hu/app/pray/ferenc-papa-imaszandeka-a-honap-imaja-2024.-junius-125100
Bolíviai csapat

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."