Imádkozz a pápával egyetlen kattintással!„Kattints és Imádkozz”

Reggeli ima14 imádkozás /layout/img/logo.png

Jan
28
Imádkozz a pápával egyetlen kattintással! „Kattints és Imádkozz”

A „Kattints és Imádkozz” egy innovatív alkalmazás, hogy részt vehess A Pápa Világméretű Imahálózatának (az Imaapostolságnak) szellemiségében. Ez egy nagyszerű eszköz az ember szellemi életének elmélyítésére, és a „Szív Útjá”-ba való belépés egyik módszere.

De mi az a „Kattints és Imádkozz” ?

Az ima könnyű, rugalmas és kreatív formája. A „Kattints és Imádkozz” A Pápa Világméretű Imahálózatának (Imaapostolság) magyar hangja. Az alkalmazás egész nap elkíséri Önt. Összekapcsolja olyan emberekkel, akik arra törekszenek, hogy minden nap imádkozzanak az emberiség kihívásaiért és az Egyház küldetéséért, amint azt Ferenc pápa havi imaszándékában javasolja. Imával élhetjük és építhetjük azt a világot, amelyről álmodunk. Imával értelmet adhatunk életünknek, és cselekedni tudunk.

A „Kattints és Imádkozz” elérhetővé teszi Ferenc pápa imaszándékainak imádkozását, valamit a ma, magyar nyelven megjelenő, meghatározó imatartalmakat. Ez egyesíti az embereket a Szentatyával, valamint az egész Egyházzal, a mai világ előtt álló valós kihívásokra összpontosítva.

A „Kattints és Imádkozz” egy gyönyörű alkalmazás, amely Jézus Szívével egyesít minket az imában, magába foglalva a világot.

Kattints és Imdákozz!

      

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."