Ima Tisztítótűzbenszenvedő lélekért

Vágóné Kati

Reggeli ima28 imádkozás /layout/img/logo.png
Beküldte: Vágóné Kati🙏🙏🙏🙏 | 01/29/2021 07:20

Jan
29
Ima Tisztítótűzben szenvedő lélekért

Üdvözítő Jézus Krisztus! Kérünk Téged, fogadd Országodba .............. híved lelkét, akiért szent Véredet kiontottad. Emlékezzél meg, Uram, hogy gyarló az emberi természet, és olyanok vagyunk, mint a mezei virágok, melyek hamar elhervadnak, és a szél könnyen széthordja szirmaikat.

Te, aki a Keresztfán meghallgattad a Hozzád folyamodó jobb latrot, és a Paradicsom örömét ígérted néki, hallgasd meg híveid kiáltását is, és kegyelmesen oldozd fel a világból kimúlt szolgád lelkét minden bűnének kötelékétől, hogy a Feltámadásnak Dicsőségében a választottak között részesüljön az örök Életben.

Adj neki, Uram, örök nyugodalmat, és az örök Világosság fényeskedjék neki! Ámen.

(Sík-Schütz Imádságoskönyve nyomán)

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."