Ima arászorulókért

Békesség Istentől

Reggeli ima6 imádkozás /layout/img/logo.png
Beküldte: Békesség Istentől🙏🙏🙏🙏 | 05/20/2021 02:59

Máj
20
Ima a rászorulókért

Legyen a kezem Jézus Keze, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.
Uram, Jézus, légy most a szívemben! Teljes hittel tekintek jelenlétedre.
Engedem, hogy rajtam keresztül szeresd testvéreimet.
Hiszem, Uram, hogy Te itt vagy! Hiszem, Uram, hogy számodra nincs lehetetlen! Hiszem, Uram, hogy Te valóságos Isten és valóságos ember vagy!
Tekints most testvéreim bajaira, betegségeire, és kérlek, hogy gyógyítsd meg mindazokat a testi-lelki sérültségeiket, amelyek most különösen fájnak nekik.
Jézus, hallgass meg engem! Hiszem, hogy szeretsz engem! Hiszem, hogy cselekedni akarsz általam! Már előre hálát adok jótéteményeidért.
Befogadom békédet, befogadom Irgalmadat, és engedem, hogy rajtam keresztül áramoljon testvéreim felé.
Dicsőítelek és magasztallak Téged, Úr Jézus, hogy Te a legegyszerűbb szavakat felhasználod, hogy a gyógyulás örömhírét elmondjad másoknak. Kérlek, Jézus, mutasd meg Szeretetedet!
Most mindannyiunkat Te Szent Szívedbe ajánlom. Ámen.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."