Heti IGE bátorító üzenetMennyei testőrség

Napi Ima6 imádkozás /layout/img/logo.png

Dec
04
Heti IGE bátorító üzenet Mennyei testőrség

Mennyei testőrség

„Az Úr angyala őrt áll az istenfélők mellett, és megmenti őket.” (Zsoltárok 34:8)

Ahogy az államfőket vagy kormányfőket testőrök veszik körül, Isten megváltott gyermeke körül angyalok őrködnek. Lehet, hogy nem is vesszük észre a miniszterelnök vagy a köztársasági elnök biztonsági embereit, de ha valaki fenyegető mozdulatot tesz, a kiképzett testőrök azonnal védőpajzsként állnak a védendő személy köré.

Dr. James McConnell, a belfasti Whitewell Metropolitan Tabernacle gyülekezet alapítója az észak-íroszági zavargások idején prédikált egy este, amikor egy félkatonai szervezet vezetője fegyverrel lépett be a templomba, hogy megölje őt. Miért? Mert a férfi felesége keresztyénné lett, és az élete olyan gyökeresen megváltozott, hogy a férje szinte rá sem ismert. A férfi csak néhány lépést tett előre a padsorok között, amikor hirtelen megállt, megfordult és kirohant a templomból. Mi történt? Ez a férfi később maga is megtért, és bizonyságtételében elmondta, hogy két hatalmas angyalt látott állni McConnell pásztor két oldalán.

Amikor a hajó, melyen Pál apostol utazott, viharba került, mindenki azt hitte, hogy odavesznek, de Pál kijelentette: „…ma éjjel elém állt annak az Istennek az angyala, akié vagyok, és akinek szolgálok. Ez azt mondta: Ne félj, Pál, neked a császár elé kell állnod, és Isten neked ajándékozta mindazokat, akik veled vannak a hajón. Ezért bizakodjatok, férfiak! Én hiszek az Istennek, hogy úgy lesz, ahogyan nekem megmondta.” (ApCsel 27:23–25)

Rád is mennyei testőrség vigyáz.

 

"A fenti elmélkedés a Keresztyén Média UCB Hungary Alapítvány napi elmélkedése (honlap: www.maiige.hu), melynek írója Bob Gass. Magyar nyelven negyedévre szóló kiadvány formájában megrendelhető az alapítvány honlapján, vagy a következő címen: Mai Ige, 6201 Kiskőrös, Pf. 33." Mai Ige elmélkedések angol nyelven itt.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."