Gyászmise Bendegúzért

Vágóné Kati

Reggeli ima11 imádkozás /layout/img/logo.png
Beküldte: Vágóné Kati🙏🙏🙏🙏 | 01/29/2021 07:12

Jan
29
Gyászmise Bendegúzért

Karaffa János atyától:

Folytassuk az imát kedves fiatal barátunkért, az Örökkévalóságba nemrég elköltözött Bendegúzért, aki hősiesen viselte a keresztjét, s hitünk szerint elnyerte a Legnagyobb Jót jutalmául! A lelkiüdvéért tartott szentmise a pannonhalmi bazilikában lesz február 1-én, hétfőn, 14 órától, online közvetítéssel, a Pannonhalmi Főapátság youtube csatornáján, itt:

https://www.youtube.com/channel/UCy_PI1erbAloqeLtempKPTg

(A gyászjelentésből: Utolsó útjára a szombathelyi Jáki úti temetőben 2021. február 9-én 14.30 órakor kísérjük)

Kedves Bendi barátunk, imádkozz értünk Te is az Égből, hogy hozzád hasonlóan mi is kitartsunk a Jó Úton, s erőt nyerjünk a földi megpróbáltatások leküzdéséhez!

Isten ezt az életet nem azon célból adta neked, hogy egy bizonyos ideig a földön vándorolj, azután pedig végleg megsemmisülj, hanem azért teremtett, hogy Őt megismerd, Őt szeresd és Neki szolgálj, hogy valaha boldog, végtelenül boldog lehess.

A kimondhatatlan jóságú Isten részt akar neked juttatni minden öröméből, amint már a földön minden nemesen érző ember is örömét leli a mások boldogításában. Ezt súgja neked saját szíved is, amely sohasem lehet múlandó boldogsággal megelégedve.

Valamint a világtenger soha a kiáradásig meg nem telik, habár hatalmas folyamok öntik bele vizüket, éppúgy nem töltik meg egészen a földi javak sem szívedet, ha még oly nagy számban élvezheted is azokat. Szíved szükségszerűen oly zavartalan boldogság után vágyódik, amelynek vége nincs, – egy minden teljesületlen kívánság és minden fájdalom nélkül való, szüntelen boldogság után, aminőt csak a túlvilági otthonban találhatsz meg annak a trónusánál, aki téged teremtett és aki mint Teremtőd bizonyára legjobban tudja, miben lelheted meg tökéletes boldogságodat. Igen örvendj már most, mert elmondhatod magadról: “hatvan évig sem kell várnom, s máris oly boldogságban lesz részem, melyet ezidő szerint sem megérni, sem felfogni nem tudok.”

(Dr. Batthyány-Strattmann László: Nyisd fel szemeidet és láss!)

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."