Ferenc Pápa VIDEO üzenete Az emberi alapjogokért küzdőkért2020 április

Napi Ima48 imádkozás /layout/img/logo.png

Ápr
06
Ferenc Pápa VIDEO üzenete Az emberi alapjogokért küzdőkért 2020 április

https://youtu.be/Pv5DQUH6-aU

Imádkozzunk azokért, akik életük kockáztatásával küzdenek az emberek alapvető jogaiért a diktatúrákban, tekintélyelvű rezsimekben vagy krízisben lévő demokráciákban.

Az alapvető emberi jogok védelme bátorságot és elszántságot igényel.
A szegénység, az egyenlőtlenség, a munka, a föld és a lakás hiányának, valamint a szociális és munkajogok megtagadásának aktív leküzdésére utal.
Gyakran a gyakorlatban az alapvető emberi jogok nem egyenlőek mindenki számára.
Vannak első, második és harmad osztályú emberek, és eldobhatóak.
Nem. Mindenki számára egyenlőnek kell lenniük.
Egyes helyeken az emberek méltóságának védelme börtönbe kerülését jelentheti, még tárgyalás nélkül is, vagy rágalmat jelenthet.
Minden embernek joga van teljes fejlődéshez, és ezt az alapvető jogot egyetlen ország sem tagadhatja meg.
Imádkozzunk azokért, akik életük kockáztatásával küzdenek az emberek alapvető jogaiért a diktatúrákban, tekintélyelvű rezsimekben vagy krízisben lévő demokráciákban, hogy áldozatuk és munkájuk bőségesen megtérüljön.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."