Ferenc Pápa VIDEO üzenete A nők elleni erőszak megszűnésérét2021 február

Napi Ima12 imádkozás /layout/img/logo.png

Feb
01
Ferenc Pápa VIDEO üzenete A nők elleni erőszak megszűnésérét 2021 február

https://youtu.be/OIQ9v0WZFc4

Imádkozzunk az erőszak áldozatául esett nőkért, hogy a társadalom vegye észre a szenvedéseiket, törődjön velük és védje meg őket.

Ma továbbra is vannak olyan nők, akik erőszakot szenvednek. Pszichológiai erőszak, verbális erőszak, fizikai erőszak, szexuális erőszak.
Megdöbbentő, hogy hány nőt vernek meg, sértegetnek és erőszakolnak meg.
A sok nő által elszenvedett rossz bánásmód különféle formái a gyávaság és az egész emberiség lealacsonyítása. Az emberek és az egész emberiségé.
Azok az áldozatok tanúvallomásai, akik meg merik törni a hallgatásukat, segítségkiáltás, amelyet nem hagyhatunk figyelmen kívül.
Nem szabad a másikat elnézni.
Imádkozzunk az erőszak áldozatául esett nőkért, hogy a társadalom vegye észre a szenvedéseiket, törődjön velük és védje meg őket.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."