Ferenc Pápa VIDEO üzenete A hitoktatókért2021 december

Napi Ima47 imádkozás /layout/img/logo.png

Dec
01
Ferenc Pápa VIDEO üzenete A hitoktatókért 2021 december

https://youtu.be/aJpxgGQywX8

Imádkozzunk a hitoktatókért, akik Isten Igéjének hirdetésére kaptak meghívást, hogy bátran és kreatívan tudjanak a Szentlélek erejében tanúságot tenni róla.

A hitoktatóknak felbecsülhetetlen küldetésük van a hit továbbadásában és növekedésében.
A hitoktatók laikus szolgálata hivatás; küldetés. Katekétának lenni azt jelenti, hogy "hitoktató vagy", nem pedig azt, hogy "hitoktatóként dolgozol". Ez egy egész életforma, és szükségünk van jó hitoktatókra, akik egyszerre társak és tanítók.
Kreatív emberekre van szükségünk, akik hirdetik az evangéliumot, de nem némán és nem hangszóróval, hanem az életükkel, szelídséggel, új nyelven, új utakat nyitva.
Sok egyházmegyében, sok kontinensen az evangelizáció alapvetően a hitoktatók kezében van.
Köszönjük meg a katekétáknak azt a belső lelkesedést, amellyel ezt a küldetést az Egyház szolgálatában élik.
Imádkozzunk a hitoktatókért, akik Isten Igéjének hirdetésére kaptak meghívást, hogy bátran és kreatívan tudjanak a Szentlélek erejében tanúságot tenni róla, örömmel és békével.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."