Ferenc Pápa VIDEO Az Egyház megújulásáért2021 augusztus

Napi Ima63 imádkozás /layout/img/logo.png

Aug
03
Ferenc Pápa VIDEO Az Egyház megújulásáért 2021 augusztus

https://youtu.be/eG7ceTF7is8

 Imádkozzunk az Egyházért, hogy a Szentlélektől megkapja a kegyelmet és az erőt az Evangélium fényében való megújuláshoz.

Az Egyház sajátos hivatása az evangelizáció, ami nem prozelitizmus, nem. Hivatása az evangelizáció; sőt, az Egyház identitása az evangelizáció.
Az Egyházat csak úgy tudjuk megújítani, ha mindennapi életünkben felismerjük Isten akaratát, és a Szentlélek által vezetett átalakulásba kezdünk. A saját személyi reformunk ez az átalakulás. Engedjük, hogy a Szentlélek, Isten ajándéka a szívünkben emlékeztessen minket arra, amit Jézus tanított, és segítsen nekünk, hogy azt a gyakorlatba átültessük.
Kezdjük az egyház reformját önmagunk reformjával, előre gyártott elképzelések, ideológiai előítéletek, merevség nélkül, hanem inkább a lelki tapasztalaton alapuló előrehaladással - az imádság, a szeretet, a szolgálat tapasztalatával.
Egy még missziósabb lehetőségről álmodom: egy olyanról, amelyik kilépő, hogy találkozzon másokkal, prozelitizmus nélkül, és amelyik átalakítja minden struktúráját a mai világ evangelizációja érdekében.
Ne feledjük, hogy az Egyháznak mindig vannak nehézségei, mindig válságban van, mert él. Az élő dolgok válságokon mennek keresztül. Csak a halottaknak nincsenek válságaik.
Imádkozzunk az Egyházért, hogy a Szentlélektől megkapja a kegyelmet és az erőt az Evangélium fényében való megújuláshoz.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."