Ferenc Pápa VIDEO A pénzügyi világ felelőseiért2021. május

Napi Ima32 imádkozás /layout/img/logo.png

Máj
04
Ferenc Pápa VIDEO A pénzügyi világ felelőseiért 2021. május

https://youtu.be/L4LfUsiE9l0

Imádkozzunk, hogy a pénzügyi szektor felelősei a kormányokkal együtt munkálkodjanak a pénzügyi szféra szabályozásán, és így megvédjék az állampolgárokat annak veszélyeitől.

Az igazi gazdaság az, amely munkát teremt, válságban van. Hány ember van most munkanélküli! - De a pénzügyi piacok még soha nem voltak annyira felfújtak, mint most.
Milyen messze van a nagy pénzvilág a hétköznapi emberek életétől!
Ha a pénzügyek szabályozatlanok, akkor a különböző monetáris politikák által vezérelt tiszta spekulációvá válnak.
Ez a helyzet fenntarthatatlan, és veszélyes.
Annak érdekében, hogy a szegények ne szenvedjenek fájdalmas következményeket ebből a rendszerből, a pénzügyi spekulációt gondosan szabályozni kell.
Spekuláció. Szeretném hangsúlyozni ezt a kifejezést.
Legyen a pénzügy a szolgálat egyik formája, az emberek szolgálatának és közös otthonunk gondozásának eszköze!
Még van időnk arra, hogy elindítsuk a globális változás folyamatát egy másfajta gazdaság gyakorlása érdekében, amely igazságosabb, befogadóbb és fenntarthatóbb - és senkit sem hagy hátra.
Meg tudjuk csinálni! Imádkozzunk, hogy a pénzügyi szektor felelősei a kormányokkal együtt munkálkodjanak a pénzügyi szféra szabályozásán, és így megvédjék az állampolgárokat annak veszélyeitől.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."