Ferenc Pápa VIDEO A nevelőkért2023. január

Napi Ima25 imádkozás /layout/img/logo.png

Jan
10
Ferenc Pápa VIDEO A nevelőkért 2023. január

Imádkozzunk, hogy a pedagógusok hiteles példát adjanak azáltal, hogy versengés helyett testvériségre tanítanak és különösen is segítik a legkiszolgáltatottabb fiatalokat.

Szeretném javasolni, hogy a pedagógusok új tartalommal egészítsék ki a tanítást: testvériség.
A nevelés a szeretet cselekedete, amely megvilágítja számunkra az utat a testvériség érzésének visszaszerzéséhez, hogy ne hagyjuk figyelmen kívül a legkiszolgáltatottabbakat.
A pedagógusok tanúk, akik nemcsak szellemi tudásukat adják át, hanem meggyőződésüket, az élet iránti elkötelezettségüket is.
Tudják, hogyan kell jól kezelni a három nyelvet: a fej, a szív és a kéz nyelvét, mindezt harmóniában. Innen az öröm a kommunikációban.
Sokkal jobban odafigyelnek rájuk, és közösségépítőkké válnak.
Hogy miért? Mert ők hintik el ezt a bizonyságtételt.

Imádkozzunk, hogy a pedagógusok hiteles példát adjanak azáltal, hogy versengés helyett testvériségre tanítanak és különösen is segítik a legkiszolgáltatottabb fiatalokat.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."