Ferenc Pápa VIDEO2021 junius

Napi Ima46 imádkozás /layout/img/logo.png

Jún
01
Ferenc Pápa VIDEO 2021 junius

https://youtu.be/7GUs0ZHmlvc

Imádkozzunk a fiatalokért, akik keresztény közösségek támogatásával készülnek a házasságra, hogy növekedjenek a nagylelkű, hűséges és türelmes szeretetben.

Ferenc pápa - 2021. június

Igaz, amit egyesek mondanak - hogy a fiatalok nem akarnak megházasodni, különösen ezekben a nehéz időkben?
Házasságot kötni és megosztani az életünket valami gyönyörű dolog.
Igényes út, időnként nehéz, időnként bonyolult, de megéri az erőfeszítést. És ezen az egész életen át tartó úton a férj és a feleség nincsenek egyedül; Jézus elkíséri őket.
A házasság nem csak egy "társadalmi" aktus; ez egy hivatás, amely szívből születik; ez egy tudatos döntés az ember egész életére, amely különleges felkészülést igényel.
Kérlek, ezt soha ne felejtsétek el. Istennek van egy álma számunkra -a szerelem-, és azt kéri tőlünk, hogy tegyük magunkévá.
Tegyük magunkévá a szeretetet, amely Isten álma számunkra.
És imádkozzunk azokért a fiatalokért, akik keresztény közösség támogatásával készülnek a házasságra: növekedjenek a nagylelkű, hűséges és türelmes szeretetben. Mert a szeretethez nagy türelemre van szükség. De megéri, ugye?

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."