Ferenc pápa twitter

Reggeli ima4 imádkozás /layout/img/logo.png

Nov
23

#ImádkozzunkEgyütt a #békéért a világban, különösen az ukrán népért. Ezen a szombaton van a szörnyűséges #Holodomor népirtás évfordulója. Imádkozzunk a gyermekekért, a nőkért és az idősekért, akik ma az agresszió mártírhalálát szenvedik el.


Szeretném üdvözletemet küldeni a Katari labdarúgó #Világbajnokság játékosainak, szurkolóinak és nézőinek. Legyen ez a fontos esemény alkalom a találkozásra, a népek közötti testvériség és béke előmozdítására. #Katar2022


Az elmúlt órákban az indonéziai #Jáva szigetét erős #földrengés rázta meg. Részvétemet fejezem ki a tisztelt lakosságnak, és imádkozom a halottakért és a sérültekért.
 

A lelki vigasztalás a belső öröm megtapasztalása, amely lehetővé teszi számunkra, hogy Isten jelenlétét mindenben meglássuk. Erősíti a hitet, a reményt és a jócselekedetekre való képességet; segít, hogy a nehézségekkel szemben soha ne adjuk fel, mert olyan belső békét ad, amely erősebb minden megpróbáltatásnál.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."