Ferenc pápa twitter

Reggeli ima3 imádkozás /layout/img/logo.png

Jún
22

Együttérzésemet fejezem ki a sérülteknek és azoknak, akiket érintett az #Afganisztáni földrengés, és különösen imádkozom azokért, akik életüket vesztették, és családjaikért. Remélem, hogy mindenki segítségével enyhíteni lehet az emberek szenvedését.

 

Nézzünk mindig mosolyogva a fiatalokra. Ők viszik tovább azt, amit mi vetettünk. Egy idős ember nem lehet boldog, ha nem nézi a fiatalokat, és a fiatalok nem tudnak előrehaladni az életben, ha nem nézik az időseket.

 

A betegséggel, az öregséggel nő a függőség, és már nem vagyunk olyan önellátóak, mint korábban. A hit is itt érik. Jézus itt is velünk van. Itt is felszínre tör az életutunk során jól megélt hitünk gazdagsága. #ÁldottIdő

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."