Ferenc pápa twitter

Reggeli ima5 imádkozás /layout/img/logo.png

Jún
19

Krisztus Testében és Vérében megtaláljuk az ő jelenlétét, az ő mindannyiunkért odaadott életét. Nemcsak segítséget nyújt nekünk a előrehaladáshoz, hanem Önmagát adja nekünk: belép az ügyeinkbe, meglátogatja magányunkat, új értelmet és lelkesedést ad nekünk. #KrisztusTeste


Csatlakozom a #Mianmari püspökök felhívásához, hogy a nemzetközi közösség ne feledkezzen meg a burmai lakosságról, hogy az emberi méltóságot és az élethez való jogot, valamint az istentiszteleti helyeket, kórházakat és iskolákat tartsák tiszteletben.


Ne feledkezzünk meg a meggyötört ukrán népről sem. Szeretném, ha mindannyiatokban ott maradna a kérdés: Mit teszek ma az ukrán népért? Imádkozom? Elfoglalt vagyok? Megpróbálom megérteni? Mindenki válaszolja meg ezeket a szívében.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."