Ferenc pápa twitter

Reggeli ima4 imádkozás /layout/img/logo.png

Máj
15

Miközben a feszültségek és a háborúk egyre nőnek a világban, az új szentek inspirálják a párbeszéd útjait, különösen azok szívében és elméjében, akik nagy felelősséget viselnek, és arra hivatottak, hogy a #béke és nem a háború főszereplői legyenek.
 

A #szentség nem néhány hősies gesztusból áll, hanem a folytonos mindennapi szeretetből. https://vatican.va/content/francesco/en/homilies/2022/documents/20220515-omelia-canonizzazione.html…
 

Mindannyian #szentségre vagyunk hivatottak, egyedülálló és megismételhetetlen szentségre. Az Úrnak mindannyiunk számára megvan a szeretet terve. Van egy álma az életünkre. Fogadd el! Kövesd örömmel! https://vatican.va/content/francesco/en/homilies/2022/documents/20220515-omelia-canonizzazione.html…
 

Támogassuk a #családot! Védjük meg mindentől, ami veszélyezteti a szépségét. Tapintattal és gyengédséggel közeledjünk a szeretet e misztériumához. Kötelezzük el magunkat, hogy megóvjuk az értékes és kényes kötelékeinket, hogy testvéribbé tegyük az emberiséget.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."