Ferenc pápa twitter

Reggeli ima3 imádkozás /layout/img/logo.png

Feb
28

Csatlakozom a nigériai püspökök hangjához, hogy elítéljem a 317 lány aljas elrablását, akiket elvittek jangebei iskolájukból. Imádkozom ezekért a lányokért, hogy hamarosan hazatérhessenek, és közel állok a családjukhoz.

 

A #MaiEvangélium (Mk 9,2-10) arra hív minket, hogy szemléljük Jézus színeváltozását. Ez a felhívás emlékzetet minket arra, különösen amikor nehéz megpróbáltatásokon megyünk keresztül, hogy az Úr feltámadt, és nem engedi, hogy a sötétségé legyen az utolsó szó.

 

Ma egy évvel ezelőtt írták alá a mesterséges intelligencia #RómaiFelhívását, és remélem, hogy egyre több jóakaratú ember fog együttműködni a közjó előmozdításában, a leggyengébbek védelmében és egy közös algoritmus kidolgozásában.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."