Ferenc pápa twitter

Reggeli ima9 imádkozás /layout/img/logo.png

Jan
23

Az #IstenSzava vigasztal és bátorít bennünket. Ugyanakkor megtérésre hív minket, megrendít, megszabadít az önzés bénulása alól. Hiszen az Ő szava képes megváltoztatni az életünket, és kivezetni a sötétségből a világosságba.

 

#IstenSzava arcot öltött. A láthatatlan Isten hagyta magát meglátni, meghallgatni és megérinteni. (vö. 1 Jn 1: 1-3) A szó csak akkor hatásos, ha „látják”, ha tapasztalatra, párbeszédre vonz minket. Így a „Gyere és lásd” meghívás elengedhetetlen volt és továbbra is az.

 

Ezt az üzenetet a Kommunikációs világnapra kívánom szentelni az „Gyere és lásd” (Jn 1:46) felhívásra. Ahhoz, hogy elmondhassuk az igazat. el kell menni, megnézni, meghallgatni az embereket, és megragadni a valóságot. #WCD http://www.vatican.va/content/francesco/en/messages/communications/documents/papa-francesco_20210123_messaggio-comunicazioni-sociali.html

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."