Ferenc pápa twitter

Reggeli ima6 imádkozás /layout/img/logo.png

Dec
02

Biztosítani akarom imáimat #Nigeriáért. Múlt szombaton több mint száz gazdát öltek meg kegyetlenül. Isten fogadja őket békéjében, vigasztalja családjaikat, és térjenek meg azok, akik hasonló kegyetlenségeket követnek el, amelyek súlyosan sértik Isten nevét.

Isten kegyelme megváltoztatja az életet: úgy vesz minket, mint amilyenek vagyunk, de soha nem hagy el minket úgy, ahogy vagyunk. #ÁltalánosKihallgatás

Ma, mint a múltban, a rabszolgaság az emberi személy fogalmában gyökerezik, amely lehetővé teszi, hogy az embereket tárgyként kezeljék, és eltapossa a méltóságukat. A rabszolgaság "méltatlanná" tesz minket, mert mindenki méltóságát elveszi.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."