Ferenc pápa twitter

Reggeli ima6 imádkozás /layout/img/logo.png

Nov
21

Ma emlékezünk a Boldogságos Szűz Mária bemutatására a templomban, és megünnepeljük a #ProOrantibus napot. Köszönöm a szemlélődő nővéreknek és testvéreknek, hogy támogatjátok a gyengéket, jelzőfények vagytok, amelyek jelzik a kikötőt, éjjel világító fáklyák, új napot beharangozó őrszemek.

Praesentationem Beatae Mariae Virginis in Templo commemorantes,Diem #ProOrantibus celebramus.Gratias agimus sororibus et fratribus in contemplatione degentibus,quia infirmorum sitis adminiculum, pharus portum insigniens,faces quae noctem illuminant,excubiae novum diem nuntiantes.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."