Ferenc pápa twitter

Reggeli ima4 imádkozás /layout/img/logo.png

Ápr
24

A büszkeség méreg, erős méreg: egy csepp is elég belőle ahhoz, hogy egy egész, jóság által jellemzett életet tönkretegyen. Lehet, hogy valaki jócselekedetek tömkelegét hajtotta végre, lehet, hogy elismerést és dicséretet aratott, de ha mindezt csak önmagunkért, önmagunk felmagasztalása érdekében tettük, nem nevezhetjük magunkat erényesnek.


Ha megnyitjuk szívünket a Szentlélek előtt, Ő újraéleszti bennünk a teológiai erényeket: akkor, ha elvesztettük a bizalmunkat, Isten újra megnyitja bennünk a hitet a Lélek erejével; ha elcsüggedtünk, Isten felébreszti bennünk a reményt; és ha megkeményedett a szívünk, Isten megpuhítja az Ő szeretetével. #ÁltalánosMeghallgatás


#ImádkozzunkEgyütt a szenvedő Ukrajnáért, Palesztináért, Izraelért, Mianmarért és oly sok más háborúban álló országért. A háború mindig vereséget jelent, és a fegyvergyártók profitálnak belőle a legtöbbet. Kérem, hogy imádkozzunk a békéért!

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."