Ferenc pápa twitter

Reggeli ima3 imádkozás /layout/img/logo.png

Ápr
21

Az #ImavilágnapAHivatásokért arra hív minket, hogy gondolkodjunk el a hivatás értékes ajándékáról, amelyet az Úr mindannyiunk számára nyújt. Vegyünk részt az Ő szeretetteljes tervében, és valósítsuk meg az evangélium szépségét minden életállapotban.


Jézus, #JóPásztor ismer minket, nevünkön szólít, és amikor eltévedünk, addig keres bennünket, amíg meg nem talál (Lk 15,4-5). Jézus nemcsak a nyáj életében osztozik, hanem ő a Jó Pásztor, aki feláldozta értünk az életét, és feltámadva nekünk adta a Lelkét. #ReginaCaeli

 

Továbbra is aggodalommal és egyben szomorúan követem a közel-keleti helyzetet. Megismétlem felhívásomat, hogy ne engedjünk a követelések és a háború logikájának; ehelyett hagyjuk érvényesülni a párbeszéd és a diplomácia útját, amely oly sokat elérhet.

 

Minden nap imádkozom Palesztina és Izrael békéjéért, és remélem, hogy hamarosan véget ér enek a két népnek a szenvedése. Ugyanakkor ne feledkezzünk meg a mártírsorsú Ukrajnáról sem, amely oly sokat szenved a háború miatt.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."