Ferenc pápa twitter

Reggeli ima17 imádkozás /layout/img/logo.png

Feb
18

A #MaiEvangélium Jézusnak a pusztában való megkísértését mutatja be (Mk 1:12-15). A #Nagyböjt idején mi is meghívást kapunk arra, hogy „belépjünk a pusztába”, vagyis a csendbe és a belső kamránkba, miközben az igazságban hallgatjuk a szívünket.

 

A #Nagyböjt idején vonuljunk vissza a „pusztába”. Teremtsünk időt a csendre, hogy az Úr hangja szólhasson a szívünkhöz, és megőrizze azt jónak. #Angelus

 

A háború mindig vereséget jelent. Ahol harc folyik, ott az emberek kimerülnek. #Imádkozzunk együtt fáradhatatlanul, mert az ima hatékony. Kérjük az Úrtól az elmék és a szívek ajándékát, hogy egészen biztosan a #Béke szolgálatára szenteljük magunkat.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."