Ferenc pápa twitter

Reggeli ima5 imádkozás /layout/img/logo.png

Dec
08

A #MaiEvangélium Mária két olyan hozzáállását – az Isten művei iránti csodálatot és a legegyszerűbb dolgokban való hűséget – mutatja meg, amelyek segítenek megérteni, hogyan tudta megőrizni a kapott egyedülálló ajándékot, a bűntől teljesen mentes szívet. #SzeplőtelenFogantatás

 

Bízzuk magunkat Édesanyánkra, imádkozzunk különösen a békéért, a békéért Ukrajnában, a békéért Palesztinában és Izraelben, és minden olyan országban, amelyet a háború megsebzett. Kérjünk békét, hogy békében legyenek a szívek, hogy béke legyen!

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."